WEDSTRIJD ZVK Proost Lier - Krijnen Keukens Malle  3 - 6  (0-2)

DATUM 23-12-2005  20:35

DOELPUNTEN 0-1 El Haoual, 0-2 Grunholz, 0-3 Grunholz, 0-4 Grunholz, 0-5 Grunholz, 1-5 Jacobs, 1-6 Grunholz, 2-6 Verlinden, 3-6 Stanic

VERSLAG Opstelling Proost Lier: Schroven Peter (d), Marien Benny, De Peuter Peter, De Pauw Koen, Depauw Tim, Elkharroubi Abderahim, Staniz Nenad, Moumouh Karim, Jacobs Jurgen, Verlinden Bert, Dams Tom, Van Gils Dries (d)

Opstelling Krijnen Keukens Malle: Laenens Norbert (d), Govers Raf, Geets Jef , El Hauual Jamalle, Michiels Roy (k), Grunholz Edwin, Vermeulen Gregory, Vercauteren Dave, Janssens Stijn, Gijsbrechts Tom (d)

Krijnen Keukens Malle is herfstkampioen

Een door vele schorsingen, sterk verzwakt Krijnen Keukens Malle heeft vrijdagavond gemakkelijk afstand genomen van titelconcurrent Proost Lier. Reeds na 2 minuten schoot Jamalle El Haoual KK Malle op voorsprong op aangeven van Edwin Grunholz. Daarna volgde een heuse Grunholz-show want met een loepzuivere hatrick trapte hij de 0-4 ruststand op het scorebord.

Nadat Grunholz er in de 31ste minuut ook nog 0-5 van gemaakt had, lukte Jurgen Jacobs 3 minuten later eindelijk het eerste doelpunt voor de thuisploeg. Eindelijk omdat Lier al vele kansen had verprutst ofwel stuitte op een opnieuw zeer sterk spelende Norbert Laenens van Krijnen Keukens Malle. Na een prachtige verdedigende actie en een dito assist maakte belofte Stijn Janssens de weg vrij voor het 5de doelpunt van Edwin Grunholz. In de slotfase van de wedstrijd scoorde eerst ex-Malle speler Bert Verlinden 2-6 en even legde Nenad Stanic de 3-6 eindcijfers vast.

Ook even vermelden dat net als het A-team, de beloften herfstkampioen werden na een 2-3 overwinning op Lier. Op vrijdag 6 januari neemt Krijnen Keukens Malle het voor de Beker van Belgie op tegen de revelatie van de hoogste afdeling, nl. Houthalen-Genk die zich recent versterkt hebben met de Nederlandse topspeler Moesie Rebel. Afspraak om 21.15 uur in Sporthal Berckhoven te Malle.